onsdag 19. oktober 2011

Bli sett!

Imorgen, 20. oktober, arrangerer Trygg Trafikk årets
"Bli Sett Dag"

Årets refleksdesigner er Pushwagner og du kan se og kjøpe hans spesialdesignede reflekser ved å gå inn på Trygg Trafikk sine siderSå finn frem refleksene folkens, om dere ikke allerede har gjort det,
OG BRUK DEM!!


Her er et knippel av mine.
Ingen av dem designet av en kjent kunstner, men jeg kan velge mellom
brikker, bånd, magnetbånd og vester

-og jeg akter å bruke dem!Her er det stupmørkt fra i 1800-tida om ettermiddagen
-og mørkere skal det bli!


7 kommentarer:

 1. Var ikke klar over at det var egen dag for refleks. Det er nå bra. Altfor mange som ikke bruker! Begynner å drøye før det lysner på morran også, så det er tid for å ha det på på trimturen :)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Det er en god ide.( Svigerdatteren min holdtpå å kjøre ned en fotgjenger som gikk ganske uti veien i mørke klær i regnet. Hun ble flyforbanna fordi han ikke hadde refleks fordi han nesten var umulig å se).
  Jeg hadde vanskelig å komme i gang med blogging her etter sommerferien, tror av og til at det er slik, men det skal også være lystbetont. Noen ganger må vi kanskje pusje oss selv litt for å komme igang. Jeg ønsker deg en fin dag. Klem fra meg. :))

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig brukes jeg og hunden refleks:) har også mange:) Hadde vært artig med refleks designet av Pushwagner:)Takk for tipset:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Reflekser er urlurt, hvor mye skjølnte jeg ikke før jeg flyttet hit og her bruker ingen sånt. De har ikke hørt om det en gang. En jul ga jeg bort en refleksbrikke til alle jeg kjente og alle trodde det var ustyrtelig smakløs juletrepynt.

  SvarSlett
 5. Må innrømme at der er jeg flink til å sluntre unne,,,,skal skjerpe meg.....
  Er jo en koselig tanke og lyse opp i mørket,,,,smiler.
  Anne

  SvarSlett
 6. Refleks er et must nå framover. Lett å glemme nå i overgangsperioden, og det skader ikke med en påminnelse :) Visste ikke at det va en egen dag for refleks :) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Kjempeviktig. Bruker alltid refleksvest når jeg er ute etter at det er blitt mørkt.

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer fra deg:)
-ris eller ros, alt er like velkomment!