søndag 2. mai 2010

Valgets kvalNå som bunaden er ferdig og oldemorsrutene er lagt bort for en stund, fikk jeg så lyst å lage noe lyst og sommerlig.
Så kom jeg over denne rosa heklavesten i Drops (nr. 118/29) som jeg syntes var så fin. (Drops Merino extra fine og Drops Kid silk).Garn måttte kjøpes og jeg endte opp med Drops Baby merino (kanskje er det det samme som Merino extra fine??) i en lys/dus limegrønn farge. Kid silk kuttet jeg ut. Dette garnet kan virkelig anbefales, det er så behagelig å jobbe med!!Så gikk jeg igang med å hekle rutene med blomster på og heklet dem sammen til en laaang remse som skulle rekke rundt livet. Underveis fant jeg ut at jeg skulle strikke vesten istedenfor å hekle den, tenkte det ble litt tykt med en vest heklet i staver. Jeg plukket fint opp masker fra remsen (det ble veldig bra) og er nå godt igang.
Så kommer valgets kval -skal jeg strikke eller skal jeg hekle kant rundt vesten og ermehullene? -og hvis jeg skal hekle, skal jeg hekle staver eller fastmasker, skal jeg avslutte med en pen bord, eller vil de bli for mye dildall i og med at jeg har denne blomsterremsa rundt hele veien nede??
Noe å gruble på på en solskinnsdag med en anelse vår i luften:o))