torsdag 25. november 2010

Litt tidlig ute, men...

...lysene i stjernene er bare tent for anledningen og kommer ikke på igjen før 1. desember.

Vanligvis pynter jeg ikke til advent før lørdagskvelden før 1. søndag i advent. Men imorra reiser jeg bort; 2 deilige dager i lag med "farmor sin" hvor vi skal kose oss masse og feire en litt forsinket 4 års dag i helga. Mandag morgen tar jeg toget til Oslobyen; 2 dager på kurs i lag med ho Toramor. "Kontorets administrator og koordinator", ja det er nok oss to det. I en travel poliklinikk er det litt av hvert å administrere og koordinere så dette kurset kan nok komme godt med:) Litt påfyll trenger man uansett. Og litt shopping i storbyen skal vi nok også få tid til.

Derfor all denne pyntingen så tidlig, slik at jeg bare har å sette i kontaktene når jeg kommer hjem:D Kjøkkenvinduet med de 15 år gamle (minst) nissegardinene mine som jeg er så glad i. Og julestjernene, ja tenk at jeg etter å ha kjøpt den ene stjerna for 2-3 år siden fikk tak i akkurat maken her om dagen:)

Senere skal det komme smånisser og svibler i vinduskarmen.

Måtte bare vise litt av motivet på nissegardinene. Nusselig ikke sant!Et lite billig, men søtt, tyttebærhjerte som jeg fant på Nille pyntes med selvplukket mose og blir fin dørpynt.


Tujaen har fått lys og fungerer som juletre på verandaen. Mens røsslyngen fortsatt står rosa og fin i lag med lykta på trappa.
Og så må jeg få takke for alle de hyggelige, artige og til dels dramatiske kommentarene på innlegget mitt om mørketida!
Ja det er nok sånn at noen misliker den og at det kan gå på helsa løs, men de fleste av oss overlever jo disse 2 månedene og. Og til ho som sa at dokker ikke skulle høre på mæ, så må æ bare si at ho e no bra bæsat:-))

God helg når den plutselig kommer!!