fredag 19. august 2011

Strikkekafe

I går kveld var jeg på strikkekafè på Bundingen på Jekta.


Jeg møtte mange kjente (halve syforeninga) og vi hadde en riktig trivelig kveld!

Det ble mye skravling, men også litt strikking -jeg får skylde på at det var vanskelig å følge med på mønsteret og på praten samtidig.
Da prioriterte jeg praten:))

Ei fin helg til dere alle!!
Sommeren nytes fortsatt her nord:)

7 kommentarer:

 1. Ja, så rett du gjorde - det høres ut som et koselig treff!
  Jeg har passet barnebarn noen dager, vet ikke om jeg har "piff" igjen til bundingen engang, hehe...
  God helg til deg :)

  SvarSlett
 2. Sååå trivelig med strikkekafè =)Hadde jeg vært på stikkekafè hadde jeg sikkert sjabbet slik at de strikkeglade hadde kommet ut av tellinga=) Her skal jeg leite frem bommullsbundingen snart,liker å strikke fargerike kjøkkenhåndklær og grytekluter,går så fort og greit å strikke det da for min del som pusler med så mye forskjellig =) Seinsommerklem til deg fra Elin =)

  SvarSlett
 3. Hei :)

  Var ikke klar over at de også hadde strikkekafe. Det høres så koselig ut. Har blitt invitert til det på pyramide-strikkebutikken, men har foreløpig stått over. Får se om det plutselig blir. Vet ikke om jeg hadde fått strikket noe, i alle fall ikke noe med mønster :).

  Ble nydelig vær for å stelle med jordbærplantene! Må bare si vi er heldige nå! Sitter ute på veranda med tente lys og pledd. Kjempekoselig. Trodde jeg skulle få tid til litt blogging i løpet av helgen, men foreløpig har det gått i ett med handleturer og fotball. Har tantebarn i sving i tromsøturneringen og det er så artig å se de spille :).

  Ønsker deg en deilig kveld. Klem :)

  SvarSlett
 4. ah, bare en går hjem med en god følelse igjen - så spiller det ingen rolle om det er pga strikkeresultatene eller de gode samtalene som er årsaken. C",)
  Ha en ny flott uke
  Bente

  SvarSlett
 5. Strikkekafe er alltid topp!

  SvarSlett
 6. Å herlighet, er det strikkekafe på Bundingen????
  Hadde ikke peiling på det, når da??
  Æ vil åsså, hahaha :O))
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 7. Så hyggelig!
  Vi har ingen garnbutikk på stedet hvor jeg bor, så her pleier jeg og en venninne å arrangere håndarbeidskafé i samarbeid med bibliotekfilialen cirka en gang i måneden. Veldig koselig.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer fra deg:)
-ris eller ros, alt er like velkomment!