torsdag 25. november 2010

Litt tidlig ute, men...

...lysene i stjernene er bare tent for anledningen og kommer ikke på igjen før 1. desember.

Vanligvis pynter jeg ikke til advent før lørdagskvelden før 1. søndag i advent. Men imorra reiser jeg bort; 2 deilige dager i lag med "farmor sin" hvor vi skal kose oss masse og feire en litt forsinket 4 års dag i helga. Mandag morgen tar jeg toget til Oslobyen; 2 dager på kurs i lag med ho Toramor. "Kontorets administrator og koordinator", ja det er nok oss to det. I en travel poliklinikk er det litt av hvert å administrere og koordinere så dette kurset kan nok komme godt med:) Litt påfyll trenger man uansett. Og litt shopping i storbyen skal vi nok også få tid til.

Derfor all denne pyntingen så tidlig, slik at jeg bare har å sette i kontaktene når jeg kommer hjem:D Kjøkkenvinduet med de 15 år gamle (minst) nissegardinene mine som jeg er så glad i. Og julestjernene, ja tenk at jeg etter å ha kjøpt den ene stjerna for 2-3 år siden fikk tak i akkurat maken her om dagen:)

Senere skal det komme smånisser og svibler i vinduskarmen.

Måtte bare vise litt av motivet på nissegardinene. Nusselig ikke sant!Et lite billig, men søtt, tyttebærhjerte som jeg fant på Nille pyntes med selvplukket mose og blir fin dørpynt.


Tujaen har fått lys og fungerer som juletre på verandaen. Mens røsslyngen fortsatt står rosa og fin i lag med lykta på trappa.
Og så må jeg få takke for alle de hyggelige, artige og til dels dramatiske kommentarene på innlegget mitt om mørketida!
Ja det er nok sånn at noen misliker den og at det kan gå på helsa løs, men de fleste av oss overlever jo disse 2 månedene og. Og til ho som sa at dokker ikke skulle høre på mæ, så må æ bare si at ho e no bra bæsat:-))

God helg når den plutselig kommer!!

5 kommentarer:

 1. :) Så flink du e! Synes årets 1. søndag i advent kom litt brått på... Trur ikke all advents-stæsjet kommer fram i lyset denne helga, men etterhvert, etterhvert :) De gardinene dine e fine. Har sett de flere ganger i ukeblader :)
  Fint mørketidsblogginnlegg under. En fin tid! Spesielt advent og juletida. Kosetid!
  Ha en fin helg sørpå og kos deg :) Klem

  SvarSlett
 2. Ååååå, så nyyydelig du har det i heimen :o)
  Æ blir helt matt - må reise bort ei hel uke og har jo IKKE TID til det!!! (Marbella - og det er ikke engang kosetur, men ska kose meg likevel jeg)
  Hvor-hvor-hvor fant du de julestjernene??? MÅ HA!
  Og tenk jeg har samme stoffet som dine gardiner, klarte aldri å bestemme meg for hordan jeg ville ha gardinen,så dermed ligger stoffet ennå der å venter på meg - men det er såååå nusselig fint synes jeg, må se på det ofte.
  Kos deg i juleheimen
  Klem fra ho BÆSATE :)

  SvarSlett
 3. Hei :)

  Så koselig du har ordnet, og tenk å ha slik flaks i å finne maken stjerne! Skjønner godt du er glad i de gardinene, dem var fin :). Tror ikke du skal tenke at du er tidlig ute, selv om tradisjonen er lørdag kveld. Mange som begynner å ordne dager før, og det er da koselig,,, sa ho som hadde tenkt å gjøre dette tidlig, men ender opp på lørdagen,,, ser det ut til :))

  Må du kose deg i storbyen, både med faglig påfyll og shopping :)

  God helg. Klem :)

  SvarSlett
 4. Du er riktig flink- jeg har bare tenkt tanken. Reiser til Bodø og tantebarna i helga. Så da blir det nok litt adventskos før det blir Hurtigruteseminar og tur hjemover på mandag.

  SvarSlett
 5. Så koselig du har gjort det:) Hjertekransen ble jo så fin:)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer fra deg:)
-ris eller ros, alt er like velkomment!