søndag 2. mai 2010

Valgets kvalNå som bunaden er ferdig og oldemorsrutene er lagt bort for en stund, fikk jeg så lyst å lage noe lyst og sommerlig.
Så kom jeg over denne rosa heklavesten i Drops (nr. 118/29) som jeg syntes var så fin. (Drops Merino extra fine og Drops Kid silk).Garn måttte kjøpes og jeg endte opp med Drops Baby merino (kanskje er det det samme som Merino extra fine??) i en lys/dus limegrønn farge. Kid silk kuttet jeg ut. Dette garnet kan virkelig anbefales, det er så behagelig å jobbe med!!Så gikk jeg igang med å hekle rutene med blomster på og heklet dem sammen til en laaang remse som skulle rekke rundt livet. Underveis fant jeg ut at jeg skulle strikke vesten istedenfor å hekle den, tenkte det ble litt tykt med en vest heklet i staver. Jeg plukket fint opp masker fra remsen (det ble veldig bra) og er nå godt igang.
Så kommer valgets kval -skal jeg strikke eller skal jeg hekle kant rundt vesten og ermehullene? -og hvis jeg skal hekle, skal jeg hekle staver eller fastmasker, skal jeg avslutte med en pen bord, eller vil de bli for mye dildall i og med at jeg har denne blomsterremsa rundt hele veien nede??
Noe å gruble på på en solskinnsdag med en anelse vår i luften:o))

4 kommentarer:

 1. Ja, dette var virkelig valgets kval, innimellom er jeg glad jeg ikke har peiling på oppskrifter og bare må gjøre ting på de måtene jeg kan uten de store valgmulighetene
  Når det gjelder fargen synes jeg du har gjort et godt valg, riktig friskt og vårlig. Blir spennende å se det ferdige resultatet :)
  Ha en super dag videre!

  SvarSlett
 2. Så smart å strikka den då! Ser ut til å bli kjempelekker. Du finn nok ut korleis du skal gjera det rundt kantane til slutt. Blir kjekt å sjå resultatet :) Ha ein fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Så fint det blir:-) Herlig farge. Gleder meg til å se den ferdig:-)

  SvarSlett
 4. Den ser ut til å bli lekker. :))

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer fra deg:)
-ris eller ros, alt er like velkomment!