torsdag 17. juni 2010

BymåseDet var litt av et liv her utenfor kontorvinduet mitt i formiddag;


Midt i byen, i en av de mest trafikkerte gatene, ruslet en liten, nyfødt måsunge fram og tilbake over gata. Det var på hengende håret at ungen ikke ble påkjørt.


8 - 10 måser var i full beredskap og prøvde å jage bort fortvilte, intetanende mennesker som kom gående forbi! Det var mange forbipasserende som fikk seg en "kakk i hue".


Vi måtte le, over den lille som tok seg fram i den store verden, over alle de stor måsene som skulle beskytte ungen, og ikke minst over alle de voksne forbipasserende som ble angrepet. Dårlig gjort kanskje, men det var et artig skue på en vanlig torsdag:)
Om den lille overlever bylivet gjenstår å se...


3 kommentarer:

 1. Tidi, håper det gikk bra med måsungen da. :))

  SvarSlett
 2. Koselig blogg du har, imponert over dine ferdigheter innen håndarbeid. Jammen kreativ :D Ser dere har vært i dåp på mine trakter, dvs at jeg holder til i Florø ;)

  Ha ei super helg!

  SvarSlett
 3. Hei Kristin.
  Så morsomt å lese om måsen! Tenkte at det kunne vært meg som vandret der i gata med fare for "skalpen", ettersom jeg bor her i nærheten.

  Synes du har en fin blogg, og legger meg som følger hos deg, er også glad i handarbeid, og er både mor og bestemor - som du :o)

  Klem, Anne:)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer fra deg:)
-ris eller ros, alt er like velkomment!