onsdag 26. mai 2010

Frustrert frueJeg synes ikke helt jeg får taket på denne bloggingen:((

Ikke får jeg plassert bildene der jeg vil ha dem, ikke får jeg til å legge inn morsomheter og bilder som jeg finner på nettet.
Teit? Er det bare jeg som har det sånn??
JA, det virker sånn når jeg ser på alle de flotte sidene jeg er inne på.
Jeg burde kanskje gå et "bloggekurs", om det finnes noe slikt -eller bare ta tiden til hjelp.
Øvelse gjør mester sies det!

3 kommentarer:

 1. Skjønner at du blir frustrert:-) Det har jeg vært mange ganger når jeg har holdt på med bloggen... Min redning er google... Google det du lurer på så finner du ut av det aller meste:-)

  SvarSlett
 2. Huff, ja det er mye å bli frustrert over når det gjelder tekniske dippedutter og internettets infløkte greier. Jeg er aldeles ingen kløpper på data, heller nokså klønete men prøver å finne ut av ting etterhvert og noen ganger når jeg ser ting i en blogg jeg ikke helt skjønner hvordan man får til spør jeg ganske enkelt. Dessuten så hjelper det å ha tenåringer i hus når det er noe jeg ikke fatter bæret av...
  Lykke til, håper du finner ut av det! :)
  Å gi opp bloggingen er ihvertfall ikke lønsningen ;)

  SvarSlett
 3. Er enig med deg, men jeg tror vel at vi må ta tida litt til hjelp og! Har sett masse på andres blogger som jeg kunne tenke meg å ha på min egen, men jeg aner ikke hvordan de har fått det til. En dag skal jeg leite litt mer, for jeg tror nok man finner svar på nettet, det er bare jeg som ikke har tatt meg tid! Hvordan får de til å dele bildene på overskrifta i tre forskjellige deler? Sånn vil jeg også ha! Pluss at jeg synes alle andre sine bilder er mye lysere og freshere enn mine...:( Det går seg vel til etterhvert!!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på kommentarer fra deg:)
-ris eller ros, alt er like velkomment!